За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма Жонаив ЕООД в София на адрес ул.Мърфи 2 може да е неправилно изписана като Jonaiv EOOD v Sofiia na adres ul.Myrfi 2 или Эдхьсу ЕДДА у Ядос, хь ьаиея кв.Пщиос 2 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като ьонаив@абв.бг или йдхьсу@ьфу.фж


Web: http://www.jonaiv-bg.com
E-mail: Жонаив ЕООД

Държава: България
Град: София
Адрес: ул.Мърфи 2


ДДС номер: 122093079
Дата на добавяне: 12.01.2010

Добави към Facebook   Сподели в Twitter   Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  Оценка: 0
Тази компания бе разгледана: 1893 пъти
Оценка 2 - 1893 прегледа
Адрес
ул.Мърфи 2, София
България
Покажи по-голяма картаКоментари за компанията Жонаив ЕООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката

Категории:

 

Повече фирми в тази категория

Фирмите в

 1. “Феличита Супер” ООД

  “ФЕЛИЧИТА СУПЕР” ООД е регистрирано през 1993 г. с предмет на дейност – търговия на водопроводни, канализационни и отоплителни тръби и фитинги.Фирмата е официален дистрибутор на:


 2. Веселин Коцев Кюнов

  Фармацевт.


 3. Манийка ЕТ

  Производство на булчински и официални, работни, спортни, ловни и други видове облекла на ишлеме. Фирмата е изпълнявала поръчки за фирми като Mason's, May, Federated и други. Във връзка с разширяването на дейността си, Манийка търси нови търговски партньори и възможности за съвместна дейност.


 4. Гръблеви ЕТ

  Производство на хляб и тестени изделия.


 5. "Г.В.С.Карго" ЕООД

  Г.В.С.КАРГО ЕООД е фирма с установени традиции във въздушната спедиция на стоки. Предлага широк диапазон от услуги, както при внос, така и при износ по въздуха.


 6. Соник Компютърс

  Предлагаме ви оптимални решения за най-добрите компютри в съотношение цена-производителност-качество. С пълно гаранционно и извънгаранционно обслужване. Възможност за абонаментна поддръжка и посещения на място. Заповядайте в магазина ни където заедно с нашият екип ще изберем най-добрата конфигурация за вашите нужди.


 7. "Уортхог" ЕООД

  Фирма "Уортхог" е официален вносител на професионална италианска селскостопанска малогабаритна техника "BARBIERI". Предлагаме Моторни косачки, мотофрези, мотокултиватори, трактори. Прикачен инвентар, включително снегопочистващ. Фирма "Уортхог" е официален вносител "OZDOKEN" производител на прикачен инвентар - дискови брани, сеялки, култиватори, ролери, плугове и други.


 8. Рекламна агенция мажорити 3

  РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ МАЖОРИТИ 3 ЕООД функционира от 1996г. Дейността на фирмата се развива в областта на рекламата. Екипът от специалисти изготвят всякакъв вид рекламни материали.


 9. ТБ МКБ Юнионбанк АД

  Банка.


 10. Мими - Гинка Георгиева ЕТ

  Аранжиране и продажба на цветя.